伊莉討論區

標題: 大島優子、淺野忠信、土屋安娜上演真人版《鬼太郎》 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-10-15 12:06 AM     標題: 大島優子、淺野忠信、土屋安娜上演真人版《鬼太郎》

日本女團AKB48前成員大島優子之前拍日劇《脫黑救星》,以頭髮遮面嘅陰沉造形扮演一個演性格古怪嘅女警,當時已經有人話佢好似鬼太郎,可能廣告商見到大島當時嘅扮相靈機一觸,真係搵佢扮鬼太郎。
喺一個時裝購物網站啱啱公開嘅廣告,就搵嚟大島、土屋安娜同淺野忠信上演真人版《鬼太郎》順便迎哈佬喂,而土屋同淺野就係分別扮貓女同鼠男。搵大島反串扮鬼太郎可以話夠曬破格,當中更以土屋整咗假指甲、假牙同戴埋特製隱形眼鏡嘅扮相,最為嚇人。

心得:三位巨星扮得唯俏唯妙啊!有淺野忠信當然是最大亮點了!

[attach]111209732[/attach][attach]111209733[/attach][attach]111209734[/attach][attach]111209735[/attach][attach]111209736[/attach][attach]111209737[/attach][attach]111209738[/attach][attach]111209739[/attach]

作者: oscar13    時間: 2015-10-15 01:10 AM

這樣的裝扮就會引起大家注意了
也算是成功宣傳啦

作者: a5720104    時間: 2015-10-15 05:15 AM

她演得鬼太郎
明顯比起瑛士演得帥多了
或許她真的可以考慮出來拍攝鬼太郎真人版的電影續集
說不定會意外的爆紅呢
作者: iisguagua    時間: 2015-10-15 03:24 PM

真人版鬼太郎!!!  造型有像, 不過感覺還是怪怪的...
作者: 灌腸IBM    時間: 2015-10-15 03:40 PM

作者: juntsai723    時間: 2015-10-15 10:04 PM

恐怖!!
成功宣傳!
有醜到...
作者: ts00606492    時間: 2015-10-20 01:38 AM

角色有點丑,明顯是幫大島優子做宣傳!
感覺會不好看
作者: arden123456    時間: 2015-10-20 02:26 AM

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www.bbs.eyny.com/) Powered by Discuz!